de perfecte en erkende trouwlocatie in Rotterdam!

Trouwen in een boekenkast

Biblio is de perfecte trouwlocatie in Rotterdam!

Hij staat in de planning; de mooiste dag van jullie leven! En dus zijn jullie op zoek naar de perfecte locatie in Rotterdam. Of het nu gaat om jullie ceremonie, receptie, diner of huwelijksfeest, bij Biblio is alles mogelijk. Wij zijn een erkende trouwlocatie! The Perfect Wedding vier je uitgelezen bij Biblio!

Erkende trouwlocatie
Biblio is gevestigd op het Westelijk Handelsterrein in een gerestaureerd pakhuizencomplex uit 1894 in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier. Onze twee pakhuizen zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene ruimte te trouwen en daarna in de andere ruimte te dineren of feesten. Of wanneer jullie gastenlijst niet al te groot is, kunnen jullie één aparte ruimte huren. Zo ontstaat toch die intieme, warme sfeer voor jullie en het gezelschap.

Trouwen, dineren, borrelen en dansen
De ceremonie, de receptie, het diner en het feest op dezelfde locatie. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een ontvangst met bubbels en bruidstaart? Daarna heerlijk genieten van een diner, buffet of fingerfood menu. Hiervoor hebben wij een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Zijn al jullie gasten voldaan; dan kan de DJ warm gaan draaien. Uiteraard kunnen wij de DJ of band ook voor jullie verzorgen. Natuurlijk willen jullie dat alles goed geregeld is op jullie huwelijksdag. Wij nemen graag al jullie zorgen uit handen!

Ons personeel staat klaar met een glimlach.
Jullie kunnen rekenen op een uitstekende service!

Contact

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Stuur ons je gegevens en eventueel al een korte beschrijving van je wensen. Wij nemen contact met je op.
Schroom niet; bij Biblio is alles mogelijk!

Ja, ik wil meer informatie

Wil meer informatie over
Zaalhuur 'Het Kabinet'
Groepen
Feesten en partijen
Bedrijfsuitje of personeelsfeest
Trouwlocatie
Bustours
Vergaderen
Versturen

Oneindig veel indelingsmogelijkheden

Onze locatie kan op verschillende manieren worden ingedeeld. Zo is er natuurlijk voldoende ruimte om te dineren, maar ook om een dansvloer en/of DJ booth te creëren. Wist je dat wij een eigen DJ booth hebben? Ook hebben we verschillende formaten podia, waarop jullie band opgesteld kan worden. Enkel de plek van de bar staat vast!

Biblio is de perfecte trouwlocatie in Rotterdam!
Biblio is de perfecte trouwlocatie in Rotterdam!
Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef

Pakhuizen-weetje

De gaten in de grote groene toegangsdeuren zouden hebben gediend om katten binnen te laten om op muizen te jagen.

Neem plaats in ons gezellige restaurant in Rotterdam