Inschrijven nieuwsbrief

Inschrijven

NIEUWS

Woorden vervliegen, het geschrevene blijft

Kerstdiner à la Carte

30 oktober 2018

Tijdens 1e en 2e kerstdag kun je vanaf 16:00 uur reserveren in ons sfeervolle restaurant voor een 3-gangen keuzemenu. Waar je een keuze kunt maken uit de à la carte kerstkaart.

Meer lezen

Met de Albert Heijn Restaurantactie spaar je voor een gratis 2e driegangenmenu!

12 juli 2018

Grand Café Restaurant Biblio doet mee met de Restaurantactie van Albert Heijn (AH) en IENS. Spaar nu voor een gratis 2e drie-gangenmenu. Dat is lekker voordelig uit eten bij Biblio!

Meer lezen

Singles-Party 40up

27 februari 2018

Dansen en sjansen met vrijgezellen onder elkaar! Ben je single en op zoek naar plezier of een relatie? Kom dan naar de SINGLES-PARTY van Nieuw Begin op ZATERDAG 24 maart 2018.

Meer lezen

ROMANTISCH DINEREN OP VALENTIJNSDAG!

1 februari 2018

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag? Woensdag 14 februari 2018 is het alweer Valentijnsdag, de dag van de liefde en niets gaat natuurlijk boven een romantisch diner.

Meer lezen

WIJNSPIJS WANDELING ROTTERDAM SCHEEPVAARTKWARTIER

9 november 2017

Deze culinaire wandeling in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier staat gepland op zondagmiddag 4 februari 2018. Wandel jij ook langs de zes leukste restaurants in 'onze' mooie wijk?

Meer lezen

Verwen moeder met heerlijke asperges en aardbeien!

12 april 2016

Het is bijna moederdag... Verras je (schoon)moeder met een heerlijk 3-gangen aspergemenu. Zaterdag 7 en zondag 8 mei kun je genieten van ons aspergemenu!

Meer lezen

De tweede persoon dineert gratis!

12 februari 2016

Grand Café Restaurant Biblio doet mee met de Tank en Dineer actie van Shell en IENS. Tank je vaak? Spaar dan Tank en Dineer Vouchers bij Shell en neem een 2e persoon gratis mee uit eten!

Meer lezen

BESTE TAFELEN VOOR TWEE DOE JE IN ROTTERDAM BIJ BIBLIO

3 februari 2016

In de regio Rotterdam is Grand Café Restaurant Biblio uitgeroepen tot het beste 'tafelen voor twee' restaurant. Er zijn in 2015 bij ons restaurant het meeste GiftForYou-kaarten verzilverd.

Meer lezen

Biblio is niet alleen voor bibliofielen

17 december 2015

Wat een leuk artikel over Biblio op de restaurantgids De Buik van Rotterdam. Ook al ben je geen boekenliefhebber, dit artikel moet je gelezen hebben!

Meer lezen