inleiding

Olijven huisgemarineerd volgens een ‘geheim’ recept van de chef.

3,25

Brood op de plank met smeerseltjes.

4,95

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord

Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef.

6,00

Duo van eend, dungesneden gerookte eend en een loempia gevuld met gekonfijte eend, geserveerd met rode uiencompote.

12,00

Pittige stukjes kip op een frisse salade met yoghurtdressing, komkommerlinten, croutons en tomaat. *
(Ook vegetarisch te bestellen met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)

9,00

Salade Vita met geitenkaas, notenbrood, honing, spek, komkommer, gemarineerde olijven en tomaat. (Ook vegetarisch te bereiden zonder spek) *

10,25

Carpaccio van rund met salade, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. *

11,50

Bospaddenstoelenrisotto met truffel, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

9,00

Hollandse garnalencocktail lekker ouderwets met romige whiskysaus. *

13,50

Portobello gevuld met camembert, honing, pecannotencrumble, half gedroogde tomaatjes, spinaziesalade en balsamicostroop. (vega)

9,50

Voorgerechten met een * kunnen ook als hoofdgerecht gekozen worden, met een toeslag van 6,00 euro.