inleiding

Olijven huisgemarineerd volgens een ‘geheim’ recept van de chef.

3,25

Brood op de plank met smeerseltjes.

4,95

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord

Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef.

6,00

Krokant aardappelpannenkoekje met gerookte zalm, crème fraîche en wakame (zeewiersalade).

12,00

Pittige stukjes kip op een frisse salade met yoghurtdressing, komkommerlinten, croutons en tomaat. *
(Ook vegetarisch te bestellen met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)

9,00

Salade Vita met geitenkaas, notenbrood, honing, spek, komkommer, gemarineerde olijven en tomaat. (Ook vegetarisch te bereiden zonder spek) *

10,25

Carpaccio van rund met salade, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. *

11,50

Tomatenrisotto met halfgedroogde tomaatjes, burrata en basilicum. (vega)

9,00

Krokante schnitzelreepjes met avocado, radijs, taugé en satésaus. *

9,50

Portobello gevuld met licht pittige ratatouille, brie warm uit de oven, op spinaziesalade en balsamico. (vega)

9,50

Voorgerechten met een * kunnen ook als hoofdgerecht gekozen worden, met een toeslag van 6,00 euro.