inleiding

Olijven huisgemarineerd volgens een ‘geheim’ recept van de chef.

3,25

Brood op de plank met smeerseltjes.

5,50

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord

Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef.

6,50

Dungesneden gerookte eendenborstfilet, witlof, verse vijg en sinaasappel balsamico.

13,00

Pittige stukjes kip op een frisse salade met yoghurtdressing, komkommerlinten, croutons en tomaat. *

9,50

Salade Vita met geitenkaas, notenbrood, honing, spek, komkommer, gemarineerde olijven en tomaat. (Ook vegetarisch te bereiden zonder spek) *

12,50

Carpaccio van rund met salade, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. *

12,50

Bospaddenstoelenrisotto met Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

10,00

Gegrilde avocado met een vulling van gerookte zalm, Hollandse
garnalen en romige whiskysaus. *

13,50

Portobello uit de oven gevuld met brie, honing, pijnboompitten,
spinaziesalade, gedroogde tomaatjes en balsamicostroop. (vega) *

10,50

Voorgerechten met een * kunnen ook als hoofdgerecht gekozen worden, met een toeslag van 6,00 euro.