MENUKAART

Verslavende bestseller voor smulpapen

Onze menukaart leest als een heerlijke feelgood roman; de geuren en smaken spatten van de bladzijde. Aanschouw alles dat lekker is! Zo kun je beginnen aan een heerlijk voorwoord, doorlezen met de hoofdstukken en voor de echte smulpapen is het nawoord aan te bevelen.

Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Elk seizoen wordt onze kaart vernieuwd. Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Allergieën.
Heeft iemand uit jullie gezelschap bijvoorbeeld een glutenallergie of een lactoseintolerantie? Geen probleem! Veel van de gerechten kunnen aangepast worden zodat ze wel binnen je dieet passen. Vegetarisch

Eet je vegetarisch? Geen probleem! Er staan meerdere vegetarische gerechten op onze kaart. Geef vooraf je wensen door, dan kunnen gerechten worden aangepast of kan het aanbod vergroot worden.

Kinderen

Voor de kids hebben wij een speciaal hoofdstuk. Van een pannenkoek tot een Dora-menu met kipvingers en frietjes. Met een lekker ijsje toe, en erna nog grabbelen in de Biblio kist! Naast een kinderstoel zijn er kleurplaten en kleurtjes voor de kinderen.

Download onze complete menukaart in Nederlands.
Download our complete menu in English.

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord. Blader door onze voorgerechten...

HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman. Bekijk onze hoofdgerechten...

NAWOORD

Leesvoer voor lekkerbekken, smulpapen of echte Bourgondiërs. Bekijk onze nagerechten...