HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van kip in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.

17,50

Gebakken doradefilet met gamba’s gegaard in kruidenboter en wilde spinazie.

22,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

16,50

Runderstoofpotje met kastanjechampignons, schorseneren, bosui en aardappelpuree.

18,50

Gegrilde zalmfilet met een krokante paneer van panko en cashewnoten, fettuccine, spinazie en crème fraîche.

22,50

Vegetarische hamburger tussen krokante aardappelpannenkoekjes, oude kaas, avocado en chilimayonaise. (vega)

17,50

Hertenbiefstuk van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

24,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

28,50

Diamanthaas van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

22,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.