HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van kip in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.
(Ook vegetarisch te bestellen met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)

17,00

Gebakken zeebaarsfilet met gnocchi, dadels, pompoenpitten en saus van Parmezaanse kaas.

19,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

16,00

Runderstoofpotje met rodecurryspecerijen, geserveerd met spekkoek, atjar en basmatirijst.

18,50

Gebakken zalmfilet met geroosterde hazelnoten, honing, Roseval-aardappels en grovemosterdsaus.

21,50

Vegetarische hamburger tussen krokante aardappelpannenkoekjes met rode uiencompote, oude kaas, avocado en rucola. (vega)

17,50

Duo van hert, biefstuk en hamburger, met paddenstoelenjus en een krokant aardappelpannenkoekje.

23,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

27,50

Diamanthaas van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

21,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.