HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van kip in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.
(Ook vegetarisch te bestellen met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)

16,50

Gebakken zonnevisfilet met zomerspinazie, kerrie-masalasaus en mangochutney.

19,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

15,50

Stoofpotje van kippendij en gamba’s in rode curry, exotisch fruit en basmatirijst.

18,50

Gebakken zalmfilet met crumble van pecannoten, honing, fettuccine met crème fraîche en gebakken spinazie.

21,50

Vegetarische hamburger tussen krokante aardappelpannenkoekjes met geitenkaas, avocado en rucola. (vega)

17,50

Kalfsribeye van de grill, met krokant aardappelpannenkoekje en een jus van zongedroogde tomaat en spekjes.

22,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

27,50

Diamanthaas van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

21,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.