HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van kip in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.
(Ook vegetarisch te bestellen met Kipstuckjes van De Vegetarische Slager)

17,50

Doradefilet met Hollandse garnaaltjes, little gem-sla en saus van Parmezaanse kaas.

21,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

16,50

Stoofpotje van kippendij en gamba’s in romige rode curry, vers fruit en basmatirijst.

18,50

Gegrilde zalmfilet met pecannoten, honing, fettuccine, spinazie en crème fraîche.

21,50

Vegetarische hamburger tussen krokante aardappelpannenkoekjes, oude kaas, avocado en chilimayonaise. (vega)

17,50

Kalfsribeye van de grill, met een romige saus van witbier, honing en tijm en een krokant aardappelpannenkoekje.

23,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

28,50

Diamanthaas van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

22,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.