BIBLIO is DE PERFECTE (FEEST) LOCATIE midden in rotterdam!

Voor kleine en grote groepen

Een geschikte zaal huren in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, (studenten) gala, promoveren, receptie, borrel of bruiloft? Grand Café Restaurant Biblio is dé ideale locatie en bestaat uit twee (geschakelde) pakhuizen voor ieder gewenst doel. Vanaf 15 tot 200 personen; ons ervaren team organiseert jullie evenement tot in de puntjes!

Onze twee pakhuizen zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ene ruimte te dineren en daarna in de andere ruimte te feesten. Of wanneer jullie gastenlijst niet al te groot is, kunnen jullie één aparte ruimte huren. Zo ontstaat toch die intieme, warme sfeer voor jullie en het gezelschap.

Geschikt voor kleine en grote groepen
Het restaurant van Biblio telt ruim honderd zitplaatsen en is daardoor zeer geschikt voor grotere groepen. Ook hebben we een speciale ruimte voor (kleinere) gezelschappen, genaamd ‘Het Kabinet’. Bij mooi (en slecht!) weer kunnen jullie gasten terecht op ons overdekte buitenterras. Buiten is er ruimte voor circa 35 personen.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het vieren van een verjaardag, jubileum of personeelsuitje. Ook voor een complete vergadering met koffie/thee, lunch en diner ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Biblio is alles mogelijk!