inleiding

Olijven huisgemarineerd volgens een ‘geheim’ recept van de chef.

3,00

Brood op de plank met smeerseltjes.

4,75

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord

Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef.

6,00

Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise en tempura gamba’s.

13,00

Pittige stukjes kip op een frisse salade met yoghurtdressing, komkommerlinten, croutons en tomaat. *

9,00

Salade Vita met geitenkaas, notenbrood, honing, spek, komkommer, gemarineerde olijven en tomaat. (ook vegetarisch te bereiden zonder spek) *

9,75

Rundercarpaccio met salade, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. *

11,50

Risotto met gamba’s, pompoen, bosui, mascarpone en Parmezaanse kaas. (ook vegetarisch te bereiden zonder gamba’s)

10,50

Duo van eend dungesneden gerookte eend en een loempia van gekonfijte eend met hoisin mayonaise. *

12,50

Portobello uit de oven gevuld met brie, half gedroogde tomaatjes, spinazie salade en balsamico. (vega)

9,50

Voorgerechten met een * kunnen ook als hoofdgerecht gekozen worden, met een toeslag van 6,00 euro.