inleiding

Olijven huisgemarineerd volgens een ‘geheim’ recept van de chef.

3,00

Brood op de plank met smeerseltjes.

4,75

VOORWOORD

Een verhaal begint met een goed voorwoord

Soep van A tot Z - wisselende soep van de chef.

6,00

Gebakken gamba’s en mosselen in chili-roomsaus met paprika en bosuitjes.

10,50

Pittige stukjes kip op een frisse salade met yoghurtdressing, komkommer, croutons en tomaat. *

9,00

Salade Vita met geitenkaas, notenbrood, honing, spek, komkommer, gemarineerde olijven en tomaat. (ook vegetarisch te bereiden zonder spek) *

9,75

Carpaccio van rund met salade, pijnboompitten, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. *

11,50

Salade van spinazie met Hollandse aardbeien, frambozenbalsamico en gegratineerde camembert. (vega) *

9,50

Vitello Tonato langzaam gegaard dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola. *

11,50

Caprese van trostomaat, buffelmozzarella en gerookte zalm met huisgemaakte pesto. *

13,00

Voorgerechten met een * kunnen ook als hoofdgerecht gekozen worden, met een toeslag van 6,00 euro.