HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van de haas of kip, in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.

16,50

Mosselpannetje in witte wijn of wit bier gekookte mosselen (1 kilo), geserveerd met twee soorten sauzen en frites.

19,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

15,50

Quiche mediterrane heerlijke quiche gevuld met zongedroogde tomaatjes, geitenkaas, pijnboompitten en salade van rucola en Crazy Pea aangemaakt met frambozenbalsamico. (vega)

15,50

Gebakken zalmfilet met krokant van panko en basilicum, fettuccine en romige tomatensaus.

19,50

Varkenshaasje met mozzarella, Serranoham, halfgedroogde tomaatjes en pesto.

18,50

Sukade steak van de grill, met aardappels uit de oven met rozemarijn en crème fraîche.

18,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

26,50

Rumpsteak van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

20,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.