HOOFDSTUKKEN

Blader door onze hoofdstukken als een makkelijk leesbare roman

Saté van kip in de wok met gedroogde uitjes, taugé, pindasaus en kroepoek.

16,50

Gebakken Doradefilet met gekarameliseerde appel, salie en gevogelte jus.

19,50

Pasta é Pesto met verse spinazie, zongedroogde tomaat, cashewnoten, bosui, Parmezaanse kaas en rucola. (vega)

15,50

Gestoofd rundvlees in stroganoffsaus met paprika, ui, champignons en basmati rijst.

17,50

Gebakken zalmfilet met met crumble van pecannoten, honing, gebakken spinazie en saus van Parmezaanse kaas.

19,50

Punt paprika gevuld met tutti frutti, cashewnoten, geitenkaas, wilde spinazie, crazy peas en balsamico.

16,50

Varkenshaasje van de grill, gevuld met pulled pork en honing-tijmsaus.

18,50

Ierse tournedos van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

27,50

Rumpsteak van de grill, met seizoensgroente en keuze uit port-, peper- of paddenstoelensaus.

20,50

Bij onze hoofdgerechten worden frites en salade geserveerd.